Nejnovější recenze ze sekce Obývací stěny
- Led osvětlení
- dost pracná montáž
Nádherná barva, dvířka jsou lesklá - grafitová (třpytivé částečky), prostě nádhera! A dřevitá část to skvěle doplňuje a hodí se nám to skvěle ke komodè Lance. Jako komplet je to naprosto fantastické - moderní, funkční, nadčasové a elegantní. Dobrá nosnost. Velká stěna - uložíte vše co potřebujete. Spodní skříňka ma 2 šuplíky na drobnosti a po stranách ještě skříňky s vyšší nosností. Jsme z tohoto nabytku opravdu nadšeni. Dobře jsme si vybrali. Cena super, doprava zdarma. Komunikace obchodu skvělá, dodací lhůta krátká, takže jsme to obdrželi obratem. Dle návodu smontuje každý.
- xx
Napsala jsem to u stolku
Stěna Boris má hodně úložného prostoru, barvou vyhovuje mému pokoji. Krásný design. Doporučuji všem, kdo chce využít úložný prostor. S kvalitou zpracování jsem spokojen.
- zatím nesestaveno, ale vypadá to skvěle
- Rychle doručení zboží
- pěkná
Mohu si produkt rozmístit jak potřebuji
- maximální spokojenost
Kvalita odpovídá ceně, přesné lícování dílů, pěkný desing
Praskla jedna úchytka,navíc nebyla přibalena
- praktická,moderní,pekné osvetlení
- jednoduché sestavení
- pevný materiál
- stabilita při sestavení
doporučuji, po sestavení skřínky krásně drží tvar a jsou stabilní ,dekor je ve skutečnosti hezčí než na obrázku působí opravdovým dřevěným dojmem ,vybrali jsme zde protože byla nejlevnější co jsme našli ale kvalitou je na tom rozhodně lépe než nábytek z obi .koupi rozhodně nelitujeme , ba na opak rozhodně ještě obědnáme další kousky ,s funkčností jsme nad míru spokojeni . mohu jen a jen doporučit
- Poměr kvality a ceny
- snadná montáž
- Pěkná a kvalitní stěna.
- je to strašně složité na sestavu, mám syna šikovného a skládál to
- od 16 h do 21 h. to je tá nevýhoda.
Jsem naprosto spokojena, obývací stěna velice hezká a cena za hubičku. Doručení super, pan velice ochotný.