Nejnovější recenze ze sekce Obývací stěny
- Poškrábaný nábytek, špatně vyvrtané díry, křivý uřízlé desky
velká spokojenost
stěna splnila mé očekávání
vhodná do menšího bytu
- bezproblémová a rychlá montáž - zvládne jeden člověk za 3-4 hodiny
- nic extra kvalita, ale za ty peníze to odpovídá, třeba do dětského pokoje na pár let úplně v pohodě
Prostě normální polská obývací stěna v atraktivní barvě za pár kaček. Kvalita odpovídá ceně a není úplně špatná. Do obýváku bych si to nedal, ale někde na chatě udělá spoustu parády, vypadá fakt hezky.
- Provedeni jaks taks
- Plan na montaz katastrofa
- 3 desky jsem nepouzil, protoze nebyli kde je pouzit
Byl bych rad kdyby jste zapracovali na montaznim planku a taky by nebylo na skodu do kazde krabice dat jednu cast obyvaci steny .
- Cena = kvalita
Dobrý poměr cena - kvalita, sestavená vypadá moc pěkně
- Jednoduchost, elegance
- Fakt velka krasa
- Zadne vitriny a odkladaci plochy kam se prasi nebo hromadi bordel. Vse se hezky schova
- Predcil moje ocekavani
Vzal jsem dva kusy a spojil dohromady a do prostred dal tv. Hezci moderni obyvaci stenu bych snad nenasel. Vzal jsem i stul v barve steny a taky super
Pěkný design, dobré zpracování.
jsem spokojená
Nemohu tento produkt hodnotit, protože ho ještě nemám!!!!!
Spokojena
Vylepšit pokyny pro montáž.
Produkt jsme si s moji Mílou, vybrali z důvodu, že se nám líbil, skutečnost potvrdila vše z předcházejícího vyobrazení, používáme jej krátkou dobu, proto nelze více hodnotit, očekáváme však, že budeme stále spokojeni
Stejně tak očekáváme, že tomu bude i v příápadě, kdy nám bude doručena komoda.
Děkujeme.
- Lepší provedení než komoda
- Černé lakování je bez vad (oproti komodě)
- Konstrukce je bytelná
- Slabé hmoždinky a závěsy, kupovali jsme nové
- LED osvětlení, bohužel po prvním použití už nám svítí jen 2 že 3, drátek tam není skoro připájený
Moc pěkný na bytlek
Nábytek do studentského pokoje.
Naprostá spokojenost, nábytek je velmi kvalitní a vypadá přesně tak, jak na obrázku.
- Design
- Kvalita
- Hodne strucny navod ke slozeni
- Krásný nábytek a vše naprosto v pořádku.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]