Nejnovější recenze ze sekce Obývací stěny
VŠE BEZ PROBLÉMŮ
Dily pasovaly .
Rád bych ohodnotil objednanou stěnu,ale ještě nám nebyla dodána.Doba dodání je po novém roce,potom můžeme výrobek hodnotit.
Líbí se mi.Je taková jakou jsem si představovala.
![MB Domus LACHLAN](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/033/033f9ee037c81be9b8385557cb1a0b71--mmf100x100.jpg)
MB Domus LACHLAN
Přidáno: 20. prosince 2019
(naposledy upraveno 20. prosince 2019)
Zakoupeno v nejlevnejsinabytek.cz
- Strašný návod
- Krycí folie obarvila stěnu
- Před třemi lety jsem zakoupila stejnou stěnu jen v jiné barvě od jiného výrobce a byla mnohem kvalitnější a lesk byl opravdu lesk.
Cena odpovídá kvalitě. Za ty peníze je v pohodě. Ale popis"vysoký lesk" je vážně výsměch.
Nooo, nevím, co, hodnotit.
Přestože již přišel email, že zásilku 11.12.předali dopravci PPL a v nejbližších dnech bude doručena....nic.
Takže, nechápu
Pěkná obývací stěna za dobrou cenu.
- Pozor, neni tam sklo!
- Zboží vypadá přesně jako na fotce ,jsem velice spokojená.
- Stěna byla dodánna bez skel
Stěna byla vybrána podle rozměrů a barvy. Jednoduchá montáž dle přeložených návodů.
![Casarredo SEMPRE](https://im9.cz/iR/importprodukt-orig/564/564ffc97ca3298ebaf0e5df9bbe6ac8c--mmf100x100.jpg)
Casarredo SEMPRE
Přidáno: 11. prosince 2019
(naposledy upraveno 6. ledna 2020)
Zakoupeno v FH nábytek, s.r.o.
stěna je praktická,má dostatek místa,police,šuplíky a hlavně šatní škříň. Je hezčí,než na obrázku,byla jsem mile překvapena. A cena je super
- Velice spokojená a příjemné jednani
- Krásnou sestavu dokrášlují lišty kolem skříněk + ozdobné pruhy tmavší barvy.
- Kolem dvířek u jednotlivých skříněk jsou větší mezery a bude dovnitř pronikat prach.
- při montáži všechno sedělo a dobře se to montovalo
Čekám na montéra, nedostatečný návod k sestavení
- Zboží přišlo včas
- Zboží přišlo poškozené, přišlo se na to po rozbalení palety dopravcem, ten odmítl cokoli sepsat protože ochranná fólie byla v pořádku.
- Místo švestky přišel ořešák.
Odeslala jsem reklamaci obchodu a doufám že sjednají nápravu. Opravdu mě mrzí poškozené zboží a co víc mě naštvalo že jsem si objednala barvu švestka a poslali ořešák
- Špatně zpracovani
Nedávno jsme rekonstruovali byt a tak jsem chtěla trochu obzvláštnit obývák a to bílou Televizní stěnou, bílým konferečním stolkem atd. TV stěnu smontoval zet, takže ty montážní peripetie slízl on. Ale ted se nám to moc
líbí. Jsme spokojeni i když táto TV stěna je z těch levnějších 4,1 tis.Kč. Na obdobnou variantu TV stěny za 9 až 12 tis. bylo potřeba čekat u jiných dodavatelů až 5-6 týdnu.
Tak jsem zvolila váš obchod, rychlý, levný a kvalitný.
Doporučuji všem
Mame variantu dub sonoma- bila a vypada to moc hezky..