Nejnovější recenze ze sekce Obývací stěny
- balení výrobku
- nejobyčejnější panty
- vnitřní materiál skříněk
Poměr cena výkon je dobrá.
Celkové zpracování pohledových částí je v pořádku. Skříňky zvenku mají ochrannou fólii proti poškrábání lesku. Co se týče vnitřních částí skříněk, ty jsou v horší kvalitě. Laminát se okolo předem vydražovaných částí láme - vždy ale na místech, které nejdou zvenku vidět.
Mínusem bereme nejobyčejnější panty.
Skříňky byly velmi dobře zabaleny tak, aby se jim při přepravě a manipulaci nic nestalo.
Vyhodwa az na to,ze jste mi dodaly 2 spatne panty ke skrince ale jinak SUPER
- Kvalitně zabaleno
- snadná montáž
- Nevíte co je vevnitř rozbité
Produkt odpovídá obrázku.
- Hezký
- souprava se mi líbila na obrázku. Skutečnost je téměř totožná, takže za mne spokojenost
- Jediná v ČR dostupná bílá stěna ,která mi vyhovuje rozměrově a není lesklá.
- Skleněná dvířka dodávají stěně elegantní vzhled.
- Nízká cena.
- Jedna skřínka má poškozenou horní i dolní desku v předních rozích a poškrábaná dvířka.
- Krytky v zasklené části jsou větší než otvory na ně,takže jdou jen stěží a částečně zastrčit.
- menší rozměr vhodná na kratší stěnu
Vše dle obrázku a popisu.
- Stěna je moc pěkná, za málo peněz hodně muziky a už zdobí můj nový obývák, jsem spokojená
- Nemá nevýhodu, vypadá hezky a je hezká.
- Nevím o žádné
- Stěnu lze snadno smontovat-zvládla jsem to sama s dcerou
- Zboží bylo dodáno po termínu, který obchod inzeroval.
- Zboží přišlo v hrozném stavu-poškozená dřeva u stěn, nábytek vypadá, jak kdyby buď dlouho ležel na skladu nebo byl "vyšisovám" od slunce.
- Na ilustračním fotu, dle kterého jsem si zboží objednala, vypadá krásně,ale realita je někde úplně jinde.
- Lituji koupě. Kdybych stěnu nepotřebovala a nelitovala těch peněz, skončila by někde na půdě.
Produkt bych už nikdy nekoupila.
- Pěkné a kvalitní zpracování
- Jednotlivé díly označeny pro lepší orientaci při montáži
- Přehledný návod
- Jednoduchá montáž
- V návodu je pár chyb v umístění kolíků, pozor na to
Opravdu skvělá stěna, navíc už smontovaná, žádný demont. Vypadá kvalitně udělaná. Proto jsme maximálně spokojeni.
Obytná stěna je pěkná, jsme spokojeni.
Po doručení jsme zjistili, že je to polotovar a musíte si naměřit,navrtat a vše teprve připravit aby se nábytek dal sestavit. Všechny komponenty namíchány v několika krabicích,bez označení a důkladného návodu. Poškozeno přepravcem,reklamace nevyřížena dodnes...!
obývací stěna přišla doručena dříve,než byla obchodem slíbená,takže spokojenost
Sestava se mi moc líbí, kvalita zpracování je velmi dobrá. Jsem spokojená.
- malý, vzhledově hezký
Hezký do malého prostoru, doporučuji pro jeho skladnost,
- Pěkně vypadá
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »