Nejnovější recenze ze sekce Obývací stěny
STOLARz RUMBA
Michaela
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v Zabydluj.cz
- nepředvrtané otvory
- není možnost montáže, pouze doprava
- jednotlivé díly nábytku nelze spojit dohromady
- nepřesný počet komponentů (šroubky apod.)
- nepřehledný návod na montáž
- v jedné části stěny byly neodborně vyvrtané dva otvory na místech, kde neměly být (naštěstí je uvnitř a není vidět)
- Je hezký
sem spokojen
splnilo očekávání
Jako asi spokojenost. Vypadá slusne byť je to takové “papírové”
- OD VÝROBCE NEDOSTATEČNĚ OZNAČENÉ KODY JEDNOTLIVÉ KUSY K SESTAVENÍ NÁBYTKU DLE NÁVODU. MUSEL JSEM PROMĚŘOVAT JEDNOTLIVÉ DÍLY ABYCH SI JE POPSAL DLE KODU NA NÁVODU.
CELKOVĚ ALE SPOKOJENOST.
- Dostatek úložného prostoru, vkusná barevná kombinace produktu
- Pro amatéra náročná montáž produktu
- Splnilo očekávání
- K vysoké skříňce 4 police jsem očekával 4 led světla místo 2.
- Dle přiloženého návodu snadná montáž.
Hezký nábytek to je, ovšem ta montáž byla opravdu velmi náročná a bylo nutné si hodně děr vyvrtat.
- Povrch
- Úložný prostor
- Vzhled
- Pevnost
- Jednoduchá montáž
Naprostá spokojenost, hezčí než na fotkách, dobrá kvalita povrchu, za rozumný peníze hodně muziky. Budeme si pořizovat stejný nábytek do druhé domácnosti.
- Nábytek má jednoduchý a přehledný návod na složení. Postačí minimum nářadí, veškeré komponenty jsou přibaleny, jednotlivé desky mají všechny otvory přesně vyměřené, není třeba dodatečně cokoli predvrtavat nebo upravovat
- Dobrá kvalita výrobku
- Vypadá dobře
Bylo by super, kdyby bylo zboží lépe popsáno a dodáváno jednotlivě ( v jedné krabici jedná skříň ). Takhle nám dlouho trvalo, než jsme se vyznali v tom, co ke které skříni patří a jaké šroubky máme zvolit. Jinak skříně vypadají hezky.
- celkově kvalitní provedení
- všechny otvory pro montáž přesně předvrtány
- dobře provedená příprava pro zavěšení na zeď
Hezký výrobek za přijatelnou cenu.
- Návod pro nešikovné
- Velmi pěkná stěna
- Kvalita odpovídá ceně
- Kompletní příslušenství k montáži na zem i na zeď
- Škoda že není osvětlení
Cena stěny odpovídá kvalitě. Vše perfektně sedí.
Před vrtané otvory jsou v pořádku.
Stěna je celkově pěkná, jen škoda že nebylo osvětlení zároveň ale musí naše dokoupit. Což při ceně 7190 Kč asi i odpovídá.
Stěna od výrobce velmi dobře zabalená a zabezpečená. Příslušenství, šroubky a podobně nechybělo nic.
Produkt doporučuji.
Ok