Nejnovější recenze ze sekce Obývací stěny
Obchod bezproblémů, rychlá objednávka, dodání ... menší nesrovnalosti v balení od výrobce ( obchod nemohl ovlivnit ). Ochotně řeší reklamaci. Doporučuji
zboží na skladě před odesláním kontrolujeme. Jestliže je poškozen obal, ale uvnitř je vše v pořádku, pouze ho zalepíme. Tato stěna byla v pořádku. Mokro na skladě nemáme.
Byla bohužel chyba šoféra, který nedovřel dveře dodávky a přes noc pršelo, karton promokl a lamino se poškodilo.
Do týdne jsme Vám novou stěnu zaslali a vše bylo v pořádku.
Právo na nepřevzetí v tomto případě má samozřejmě každý a jsme rádi, že nová stěna byla dodána včas.
- Kvalita materiálu, výborně provedený návod k sestavení, rozdělení spojovacího materiálu do sáčků pro jednotlivé kroky stavby
- Absence vrutů pro uchycení na zeď (nutno dokoupit)
Velmi efektní dekor, dobrá kvalita materiálu, osvětlení působí dojmem mnohem dražších výrobků.
- levný, kvalitní
oproti konkurenčním byl levný, ale kvalitní.
- Stena kvalitne vyrobena,dovezli nam ji az domu a byla supr zabalena, aby se pri prevozu neponicila. Doporucuji.
Doporucuji.
- levné ale je to vidět, že je to nekvalitní zpracování
- nekvalitní zpracování,
nedoporučila bych, je to sice levné, ale zpracování není dobré
- splnilo moje očekávání
- dvě poličky začištěné páskou na širší místo na užší straně.
dobrá cenová dostupnost a více úložného prostoru.
- vzhled
- funkčnost
- menší problém se zadní stěnou, kterou bylo třeba oříznout aby seděla velikostně, ale šlo pořešit
moc pěkná, jednoduchá, moderní stěna, ideální do menšího bytu, jsem spokojená
- *rychle dodani
- * dobra komunikace s eshopem
- * nabytek byl dovezen v poradku a neponicen
- * vetsina desek k vyplneni zadnich casti nesedela,byla moc dlouha a museli jsme si je na miru dorezat
- * chybelo i nekolik zamku, drevenych koliku a system k zaveseni na zed - vse jsme si museli dokoupit
- * navod je v polstine a neprehledny, nelze podle neho slozit-je treba odbornejsi pomoc
* nabytek je pekny, bitelny a cena odpovida kvalite.
* tento obchod bych asi doporucila vzhledem k velkemu vyberu zbozi a kvalite dodani - produkt vsak ne!
* pokud zde jeste nakoupim a pri montazi zjistim ze bude neco chybet, tak nebudu ztracet cas a budu ihned reklamovat
- Hrubé, nepřesné zpracování
- Neumožňuje variabilitu
Spíše jako nouzové řešní
- produkt je vzhledově krásný
- proti nemám nic
skušenosti s produktem nemám,zatim nemohu hodnotit jak se používa produkt , jelikož je dlouhá dodací lhůta a nemám ho doma.
Obývací stěna ABANO
Stanislav Kocum
Přidáno: 23. dubna 2012
(naposledy upraveno 23. dubna 2012)
Zakoupeno v SCONTO NÁBYTEK, s.r.o.
- nábytek v pořádku,přežil bez úhony i dopravu .-) .Není co vytknout,jsem spokojen se zbožím,komunikací,dopravou i rychlostí dodání zboží.Obchod i zakoupené zboží doporučuji dalším případným zákazníkům
- není co
- Pěkná moderní stěna, vzhledem k ostatním je praktická a dostatečně veliká.
- Některé prvky se montují obráceně, než jak je to zakresleno v přiloženém plánku. Na to pozor! :)
Hledal jsem stěnu, která je moderní, praktická, dostatečně veliká a za dostupnou cenu. O této se dá říci, že výše uvedené vlastnosti splňuje. Při montáži jsem však narazil na drobný detail, který mě nemile překvapil. Zjistil jsem totiž, že některé části stěny se montují obráceně, než jak je to zakresleno v přiloženém plánku. Toto zjištění bylo pro mě nepříjemné, zejména ve chvíli, kdy jsem pečlivě všechny kolíky a spoje pro jistotu podlepil lepidlem. Když jsem měl kostru skříňky hotovou a chtěl jsem vložit poličky, zjistil jsem, že kolíky nejsou ve stejné výšce a police by byly nakřivo. Doporučuji slepě nevěřit plánku a použít také vlastní hlavu. Jinak montáž není nijak obtížná.
Líbí se mi.
- vzhledově pěkná - prostorná - dobře řešená - dosti úložného prostoru
pro výše uvedené důvody (pro)
S obývací stěnou nemám žádné skušenosti.Zásilka byla poškozena a tak jsem ji nepřevzala.Udivuje mě že zboží při vyskladnění nikdo zřejmě nekontroluje.Kartony byly mokré a potrhané.Hrany polic viditelně poškozené.I přesto byly kartony přelepené lepící páskou a odeslány zákazníkovi.
- Stěnu jsme objednali a jsme naprosto spokojení. nejvíce oblíbené jsou led diody,které nám svítí pořád a dávájí stěně ještě větší krásu a moderní design.
- nic.
stěnu doporučujeme všem,kteří si zařizují nový obývací pokoj
- super
super
- stěna je velmi pěkná,rychlé dodání,bezproblémový obchod
- bohužel u jedný kolejničky na šuplík chyběli kuličky pojezdu
ano mohu doporučit
- Rychlý a pohodlný nákup přes e-shop
- Slabinou je doprava, kdy jsem sice věděl den doručení, ale řidič zavolal 5 minut před dojezdem na udanou adresu. Znamenalo to celý den sedět doma a čekat.